Кухненски термометър за месо
Материал: метал
Размер: 4х14 см
Диапазон: 0/+100° C
Отклонение: -/+2° C
Артикулът е изработен от устойчив материал и е предназначен за ползване в домашни условия. Скалата е ясна и с голям шрифт, което прави лесно отчитането на температурата. Отчита температурата по Целзий. Предназначен е за измерване на температурата при печене на различни видове месо. Специални деления посочват точно идеалната температура за готвене на птиче, свинско, телешко, агнешко и говеждо месо. Термо детекторът се намира в района между 1,3 см и 5 см от началото на шиша. За да се предотврати замърсяване или увреждане на шиша термометърът трябва да се съхранява в пластмасов корпус, който се намира в комплекта.
ЗАБЕЛЕЖКА:
Термометърът не може да се оставя във фурната по време на печене, той се използва еднократно за измерване на температурата на месото при наблюдение по време на печене.
Солидно изработен термометър от неръждаема стомана, идеален за печене на различни видове месо. Специална скала точно показва идеалната температура за печене на домашни птици, свинско, телешко, агнешко и говеждо месо. Детекторът на топлина е в областта между 1,3 см и 5 см от началото на шипа. За да избегнете замърсяване или повреда, приберете шишчето на термометъра в предоставения пластмасов капак. Температурен диапазон от 35 ° C до + 100 ° C; + 50 ° C + 300 ° C Толеранс на грешки до приблизително +/- 2 ° C
Универсална, здрава алуминиева дръжка, към която се монтират накрайници от КЛИК системата, изработени от най-висококачествена пластмаса - четки и гребла.
БАМБУКОВ КОШ ЗА СЪХРАНЕНИЕ
Кошът има подплата, която осигурява добра хигиена. Изработен от 17 мм бамбукови летви, с възможност за сгъване.
Цвят: Натурален
Литри: 58
БАМБУКОВ КОШ ЗА СЪХРАНЕНИЕ
Кошът има подплата, която осигурява добра хигиена. Изработен от 17 мм бамбукови летви, с възможност за сгъване.
Цвят: Натурален
Литри: 72
Комплектът включва:
- Тенджера под налягане за варене на шунка 1,5 kg
- пликове за шунка (20 бр)
- термометър (0-120 градуса)
Структура:
1. съд за пресоване
2. дискова плоча (бутало)
3. пружина
4. капак
Преди първа употреба измийте и подсушете пресата за месо с топла вода или в миялна машина. Поставете избрания вид месо в съда за пресоване. Поставете дисковата плоча върху месото. Изпъкналата част на дисковата плоча ще се повдигне. Завийте пружината към изпъкналата част на дисковата плоча. Поставете капака върху целия уред. Поставете пресата за месо в тенджера с гореща вода; оставете я така за 2-3 часа (в зависимост от типа месо). Оставете съдът да се изстуди. Извадете месото от пресата за месо.
ЗАБЕЛЕЖКА: Не поставяйте съдове директно в печката или върху котлона.
Преди поставяне на месото в уреда, може да го сложите в плик за месо.
Пресата за месо е подходяща за миялни машини.
Комплектът съдържа:
1.тенджера под налягане за варене на шунка 3 кг
2.пликове за шунка (20 бр.)
3.термометър за месо (0-120°С)
4.билки
Структура:
1.съд за пресоване
2.дискова плоча (бутало)
3.пружина
4.капак
Преди първа употреба измийте пресата за месо с топла вода или в миялна машина и я подсушете. Поставете избрания вид месо в съда за пресоване (но.1). Поставете дисковата плоча (но.2) върху месото. Изпъкналата част на дисковата плоча ще се повдигне. Завийте пружината (но.3) към изпъкналата част на дисковата плоча (в съответствие със схемата). Поставете капака върху целия уред (но.4). Поставете пресата за месо в тенджера с гореща вода; оставете я така за 2-3 часа (в зависимост от типа месо). Оставете съдът да се изстуди. Извадете месото от пресата за месо.
ЗАБЕЛЕЖКА:
Не поставяйте съдове директно в печката или върху котлона.
Преди поставяне на месото в уреда, може да го сложите в плик за месо.
Пресата за месо е подходяща за миялни машини.