100ki.bg

Срокове и доставка

СРОКОВЕ И ДОСТАВКА

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. Средство за това е профил „Кошница” в Сайта. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които сте избрали, техните цени, окончателната сума, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане.

Поръчката се обработва по следните правила:

Проверка и обработка на поръчки се извършва от 08:00 до 17:00 часа всеки ден от понеделник до петък.

Поръчки, направени след 13:00 часа, се обработват на следващия работен ден.

Поръчки се приемат, но не се обработват в събота, неделя и на официални празници.

Доставката се извършва с куриер от 10.00 до 17.00 часа, в събота до 13.30 часа.

ИКОНОМИЧНА доставка - до 48 часа след подготвяне на поръчката.

ЕКСПРЕСНА доставка - до 24 часа след подготвяне на поръчката.

БЕЗПЛАТНА доставка - до 48 часа след подготвяне на поръчката.

Доставки с куриер на Еконт са възможни единствено за сметка на клиента. В тези случаи от цената на поръчката, формирана в сайта ни, се приспада стойността на доставката и транспортът се заплаща директно на куриера по цени на Еконт, като не се включва в документите, издадени от нашата фирма.

Срокът за доставка на стоки, изработващи се по поръчка, е по-дълъг от посочения, в зависимост от избраната от Вас стока.

Безплатната доставка важи само за стоки, отбелязани със съответния знак „Безплатна доставка”, както и за поръчки, в които фигурира повече от един артикул и поне един от артикулите е отбелязан със съответния знак "Безплатна доставка".

След финализирането на поръчката на посочения от Вас e-mail ще получите потвърждение с информация за Вашата поръчка. Приятно пазаруване!

Стойност на транспортните разходи:

* За на стойност над 50 лв - безплатна доставка!