Безплатна доставка при поръчка над 70 лв.Срокове и доставка
+359 32 642 880, +359 882 544211

ВИНО

Продукти за вино
В онлайн магазина на 100ki.bg ще намерите богата гама от продукти за вино, които ще използвате за всички стъпки от винопроизводството – като се почне от ферментацията, мине се през съхранението на вино и се свърши с най-важния етап – а именно с дегустацията и консумацията на „напитката на боговете.“
Всички продукти за вино, които предлагаме, са с най-високо качество и са произведени в Полша. Това е държава, която се слави с традиции във винопроизводството, а полските вина са добре познати на енолозите.
Какви основни продукти за вино ще намерите в онлайн магазина 100ki.bg:


Естествено, помислили сме и за професионалистите – в 100ki.bg се предлага и професионален сет за вино от тирбушон и тапа, който е удачно да се използва както от ценителите на виното, така и от бармани и сервитьори. Същото важи и за метален наливник с тапа – този безценен помощник за  всички, работещи в сферата на търговията и услугите с вино.
Разнообразие от бутилки
В нашия онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие от качествени бутилки за съхранение на вино. Предлагаме стандартни зелени бутилки (вместимост 750 мл) на атрактивна цена и класически бутилки от 1 л с херметическо затваряне. Това обаче далеч не е всичко, защото в 100ki.bg се стремим да задоволим и най-високите изисквания откъм качество и асортименти. Малката бутилка с плоско затваряне, интересната и „винтидж“ бутилка балон и особено Бутилка Zapazucha 1,7 литра с херметическо затваряне ще задоволят и най-взискателните и претенциозни клиенти, които търсят различното и уникални начини за съхранение на вино. Естествено, помислили сме и за по-внушителни като размер дамаджани (от 25 л), които са безценни помощници за професионално (и не само) съхранение на вино.
Ако се нуждаете от допълнителна информация за всички продукти за вино в 100ki.bg, не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти. За поръчки над 50 лв. предлагаме и безплатна доставка.

Подреди по име популярност цена