Комплектът включва:
- Тенджера под налягане за варене на шунка 1,5 kg
- пликове за шунка (20 бр)
- термометър (0-120 градуса)
Структура:
1. съд за пресоване
2. дискова плоча (бутало)
3. пружина
4. капак
Преди първа употреба измийте и подсушете пресата за месо с топла вода или в миялна машина. Поставете избрания вид месо в съда за пресоване. Поставете дисковата плоча върху месото. Изпъкналата част на дисковата плоча ще се повдигне. Завийте пружината към изпъкналата част на дисковата плоча. Поставете капака върху целия уред. Поставете пресата за месо в тенджера с гореща вода; оставете я така за 2-3 часа (в зависимост от типа месо). Оставете съдът да се изстуди. Извадете месото от пресата за месо.
ЗАБЕЛЕЖКА: Не поставяйте съдове директно в печката или върху котлона.
Преди поставяне на месото в уреда, може да го сложите в плик за месо.
Пресата за месо е подходяща за миялни машини.
Комплектът съдържа:
1.тенджера под налягане за варене на шунка 3 кг
2.пликове за шунка (20 бр.)
3.термометър за месо (0-120°С)
4.билки
Структура:
1.съд за пресоване
2.дискова плоча (бутало)
3.пружина
4.капак
Преди първа употреба измийте пресата за месо с топла вода или в миялна машина и я подсушете. Поставете избрания вид месо в съда за пресоване (но.1). Поставете дисковата плоча (но.2) върху месото. Изпъкналата част на дисковата плоча ще се повдигне. Завийте пружината (но.3) към изпъкналата част на дисковата плоча (в съответствие със схемата). Поставете капака върху целия уред (но.4). Поставете пресата за месо в тенджера с гореща вода; оставете я така за 2-3 часа (в зависимост от типа месо). Оставете съдът да се изстуди. Извадете месото от пресата за месо.
ЗАБЕЛЕЖКА:
Не поставяйте съдове директно в печката или върху котлона.
Преди поставяне на месото в уреда, може да го сложите в плик за месо.
Пресата за месо е подходяща за миялни машини.
340130 Дестилатор с охладител и сухопарник (утаител) 30 л
Дължина: 37.0 см
Широчина: 39.0 см
Височина: 78.0 см
Материал: наръждаема стомана
Капацитет: 30.0 л
Брой сухопарници (утаители): 1
Брой термометри: 2
Електрически: не
Функция тенджера под налягане: не
Отлив: не
КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:
1. Контейнер 30 л
2. Капак със силиконово уплътнение
3. Охладител и сухопарник (утаител)
4. Маркучи, свързващи дестилатора с пластмасов конектор
5. Клапан на сухопарника
6. Аналогов термометър за капака
7. Електронен термометър за сухопарника
8. Инструкция за употреба
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
- Предназначение: кухненски уред за домашна употреба
- Материал: неръждаема стомана
- Източник на топлина: електрическа печка, индукция, керамика, газ, спирала
- Максимален капацитет на пълнене: 25 л
- Минимално допустим капацитет на пълнене за целите на дестилацията: 5 л
УСТРОЙСТВО ЗА ДЕСТИЛИРАНЕ: охладител и сухопарник, изработени от неръждаема стомана.
ТЕРМОМЕТРИ
1. Термометър за измерване на температурата на пàрите вътре в съда
• Толеранс: +/- 1°C
• Аналогов термометър, предназначен за дестилация
• Този термометър се използва за илюстриране на приблизително отчетената температура.
2. Термометър за измерване на температурата на пàрите в сухопарника.
• Сонда от неръждаема стомана с дължина 140 мм
• Температурен диапазон: от -50°C до + 300°C (-58°F до +572°F)
• Толеранс: +/- 1°C
• Точност: 0,1°C
• Бутон °C / °F - използва се за включване на термометъра или промяна на температурните единици на Целзий или Фаренхайт.
• Бутон ON / OFF
• Бутон HOLD (стопира резултатите от измерванията на дисплея)
• Бутон MAX / MIN (Показва запаметените максимални и минимални резултати от измер-ванията)
• Батерии: 1x LR44 (включени)
• Този термометър се използва за контролиране на правилната температура на дестилация.
Буркани с вместимост 180 мл - 8 броя + 8 броя цветни капачки с вакуум бутон
Произход: ЕС
Опаковани в стек.
Бутилка от 250 ml с херметично затваряне е по-голяма и малко по-различна версия на популярна джобна колба.
Солидно изработен термометър от неръждаема стомана, идеален за печене на различни видове месо. Специална скала точно показва идеалната температура за печене на домашни птици, свинско, телешко, агнешко и говеждо месо. Детекторът на топлина е в областта между 1,3 см и 5 см от началото на шипа. За да избегнете замърсяване или повреда, приберете шишчето на термометъра в предоставения пластмасов капак. Температурен диапазон от 35 ° C до + 100 ° C; + 50 ° C + 300 ° C Толеранс на грешки до приблизително +/- 2 ° C
Една доза е достатъчна, за да се приготвят 25 литра вино.
Преди употреба пакетчето трябва да се разклати.
Да се съхранява на сухо и проветриво място.
Шиповете за контрол на птиците са модерен и често срещан метод за ограничаване на местата за достъп на птици. Конструкцията им забранява влизането на : птици, котки, и катерици. Този продукт се справя чудесно със защитата на огради, диги, корнизи, парапетни стени, первази, балкони и др. Пластмасовите шипове предотвратяват седенето, кацането и гнезденето на гълъби и други видове животни. Те са напълно хуманни и безопасни - не вредят, а обезсърчават само като причиняват дискомфорт. Това е прост начин за бързо избавяне от нежеланите „гости“.
Дрожди Saccharomyces bayanus. Най-добрата мая за грозде, круши, кайсии, ягоди, зърнени храни, глог, ябълки, дива роза, бяло грозде, ревен, стафиди.
Характеристики на продукта:
Enovini® Baya Saccharomyces cerevisiae (bayanus) Те са изключително универсални - чудесни са за приготвяне на гроздови и плодови, бели и розе вина, както и за пенливи вина. Те също така работят добре и в производството на цветни и зърнени вина. Те работят чудесно както по време на първата, така и при вторичната ферментация (рестартиране), дори при трудни условия. Ферментацията е бърза, равномерна и ефективна, до 18 об. алкохол. Благодарение на Enovini® Baya, виното придобива свеж, приятно плодов аромат. Една доза Enovini® Baya е достатъчна за приготвяне на до 35 литра вино.
Капачки за буркани - 10 броя
Размер: Ф66
Произход: ЕС
Дизайн: плодове
Бърза ферментация до 17% алкохолно съдържание. Комплектът е достатъчен за приготвянето на 25-50 л ферментационна смес. Съдържанието на пакетчето се разтваря в 100 мл мъст, изсипва се във ферментационния резервоар и се разбърква. Сместа е подходяща за червени и бели плодови вина.
Има два вида пречистващи продукти: Klarowin и желатин. Подходяща пропорция от Klarowin се разтваря в 100 мл вода, разбърква се и престоява 24 часа, като от време на време се разбърква. След това се изсипва в течността за пречистване. Желатинът се разтваря в 100 мл топла вода, изсипва се във виното или сока и се разбърква внимателно. Ефектът и в двата случая се проявява след седмица.
Има два вида пречистващи продукти: Klarowin и желатин. Подхдяща пропорция от Klarowin се разтваря в 100 мл вода, разбърква се и престоява 24 часа, като от време на време се разбърква. След това се изсипва в течността за пречистване. Желатинът се разтваря в 100 мл топла вода, изсипва се във виното или сока и се разбърква внимателно. Ефектът и в двата случая се проявява след седмица.
Фуния за буркани 52-85 мм.
Към момента е налична само в бял цвят.
Буркани с вместимост 212 мл - 6 броя + 6 броя цветни капачки с вакуум бутон на Ф66
Произход: ЕС
Опаковани в стек.